Welkom op mijn website

Ik ben Ronald Hol uit Etten-Leur, fotograaf in hart en nieren. Wat begon als een hobby, als lid van een fotoclub, is de loop van de tijd uitgegroeid tot mijn passie en mijn beroep.

Praktijkles Praktijkles Praktijkles Praktijkles

Als beginnend lid van de fotoclub werd mijn interesse al snel groter. Het bleef niet bij fotograferen, er kwam ook een donkere kamer om zowel de zwart/wit als de kleurenrolletjes te ontwikkelen en af te drukken. Toen ik dit een aantal jaren met veel plezier gedaan had, ben ik naar de Fotovakschool in Apeldoorn gegaan om nog meer over fotografie te leren. Intussen ben ik al ruim 20 jaar professioneel fotograaf, en ik deel mijn kennis en ervaring graag met anderen. Ik geef les in kleine groepen zodat er voor elke cursist voldoende tijd en aandacht is. Er is voor elk wat wils, niet alleen voor beginners maar ook voor gevorderden. Op verzoek geef ik ook privé-les. Mijn cursussen en workshops zijn toegankelijk, overzichtelijk, en uiterst betaalbaar.

Ik reis graag, en vind het een voorrecht om mensen uit andere culturen te ontmoeten, en hun gebruiken vast te mogen leggen. Daarnaast hou ik mij graag bezig met HDR-, sport-, en natuurfotografie.

Als u vragen heeft over mijn cursussen of workshops, neem dan gerust contact op.

Ik ben bereikbaar op telefoonnummer 06-46594148

of door middel van onderstaand formulier:

Aanhef Dhr
  Mevr
Naam
Telefoonnummer
Email adres
Voorkeur voor contact via
Wil graag meer weten over:
Vraag of opmerking: